mantelzorgwoning type

Welk mantelzorgwoning type ?

Mantelzorgwoning type is verschillend van persoon tot persoon. De één heeft meer ruimte tot zijn beschikking dan de ander om een mantelzorgwoning te plaatsen. Zo zijn er tal van zaken die mede bepalen voor welk mantelzorgwoning type u “gaat”

Gaat u bij Duocar in Vlaardingen een mantelzorgwoning kopen weet dan, dat ieder mantelzorg woning type custom of speciaal op maat voor u gebouwd wordt.

Bij Duocar zijn wij gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en bouwen van ieder mantelzorgwoning type en zijn ook als geen ander gespecialiseerd op het gebied van regels en wetgeving  ten aanzien van mantelzorg.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden of heeft u nog vragen ten aanzien van mantelzorg? Maak dan gebruik van ons contactformulier om ons direct te bellen of om uw vraag schriftelijk aan ons te stellen.


mantelzorgwoning typemantelzorgwoning typemantelzorgwoning type

Welk mantelzorgwoning type?

Hieronder vind u onze mantelzorg woning types. Dit zijn slecht uitgangspunten omdat ook wij begrijpen dat iedere situatie een ander mantelzorg woning type vraagt. Over afwijkende of andere modellen kan bij ons gerust van gedachten worden gewisseld.


mantelzorgwoning type Enkel

mantelzorgwoning type Enkel


Een echt ‘recht toe recht aan ” model zonder al te veel uiterlijke poespas. Dit model is zeer flexibel in uitvoering en materialen die gebruikt kunnen worden voor de bouw van dit type mantelzorgwoning


mantelzorgwoning type L

mantelzorgwoning type L-model


Iets meer flexibiliteit ten aanzien van indeling en ruimte als ons type Enkel. In dit mantelzorgwoning type heeft u tal van mogelijkheden om al uw woonwensen te verwezenlijken en belangrijker u een nieuw “thuis” te bieden.


mantelzorgwoning type Duo

mantelzorgwoning type Dubbel


Het “neusje van de zalm” ten aanzien van mantelzorgwoningen is dit mantelzorgwoning type Duo. In deze mantelzorgwoning is bijna alles denkbaar. Royale slaapkamers en een badkamer voorzien van alle moderne gemakken.

Model Cube


Placeholder
  • Mantelzorgwoning type

    Bij Duocar in Vaardingen bouwen wij tal van verschillende mantelzorg woningen die geheel toegespitst kunnen worden op uw specifieke situatie.

  • Een eigen woning met zorg

    Bij Duocar beseffen wij maar al te goed hoe belangrijk goede zorg is. Alles wat wij kunnen doen en handvatten die wij aan kunnen reiken zullen wij zeker niet nalaten.

  • Ieder type woning een lust voor het oog

    Bij Duocar hebben wij de kennis en vakmanschap om niet alleen een kwalitatief perfecte woning voor u te bouwen maar ook een mantelzorg woning type te bouwen welke door de vele mogelijkheden in kleuren en materialen werkelijk een lust voor het oog zijn.


Mantelzorgwoning type Cube


Een mantelzorgwoning type dat nog niet zolang op het programma staat bij Duocar, maar wel in korte tijd razend populair


Video plaatsing type Cube


Video-impressie van de plaatsing middels een kraan van één van ons laatste mantelzorgwoning type de Cube.

 

mantezorgwoning type

Onze contactgegevens:

Adres Trawlerweg 10

Postcode en Woonplaats 3133 KS Vlaardingen

Telefoon +31104350541

E-mail info@duocar.nl


Openingstijden:

Maandag – Donderdag 07.00 – 17.30 uur

Vrijdag 07.00 – 15.30 uur

Zaterdag 07.00 – 12.00 uur

Zon- en feestdagen gesloten