Mantelzorgwoning Geheel Op Maat En Aangepast Aan Uw Specifieke Wensen en Behoeften

  • interieur
  • prijzen van eenmantelzorgwoning
  • mantel-12

U en uw mantelzorgwoning.

Een mantelzorgwoning is vertrouwd en functioneel. De bewoner ontvangt of geeft namelijk zorg aan huis, daar, in een vertrouwde omgeving die u gewend was.

Voor u als mantelzorger is het prettig om die mantelzorg te combineren met bijvoorbeeld uw werk of hobby.

Als zorgvrager kunt u genieten van genoeg privacy en voorziet u voor uzelf een omgeving zoals u het zelf al voor ogen had.

Een belangrijk onderdeel is het functionele aspect van een mantelzorgwoning en maakt het compleet!

Een mantelzorgwoning van Duocar is natuurlijk rolstoelvriendelijk maar ook gelijkvloers.

Omdat iedere mantelzorgwoning op maat, dus “custom” gemaakt wordt, is het mogelijk de best mogelijke en meest functionele indeling te ontwerpen, precies zoals u het wenst en naar uw budget afgestemd.

 
 
 

Uw Mantelzorgwoning Bij Duocar Van Tekentafel Tot Oplevering.

25 jaar ervaring in mobiele bungalowbouw


 

Vakmanschap

Meer dan 25 jaar ervaring in de mobiele bungalowbouw en later in de bouw van mantelzorgwoningen maken Duocar tot één van de marktleiders van mantelzorgwoning bouw in Nederland.

Traject

Bij Duocar verzorgen wij het gehele traject. Dat wil zeggen; wij komen bij u ter plaatse de situatie bekijken en gaan daarna met u om de tafel om de diverse mogelijkheden te bespreken. Zo is alles onder één dak van tekentafel tot oplevering

Aanpassingen

Iedere mantelzorgwoning wordt geheel aangepast naar de wensen en eisen van de toekomstige bewoners. Wij houden daarnaast ook rekening met het doen van eventuele noodzakelijke aanpassingen later.

Service

Ook weten wij door onze jarenlange ervaring hoe belangrijk service is. Deze hebben wij bij Duocar dan ook hoog in het vaandel staan. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch nog iets zijn of in een later stadium kapot gaan kunt u altijd contact met ons opnemen.

mantelzorgwoning van Duocar

Neem nu contact met ons op

Wilt u meer weten over onze mantelzorgwoningen ga dan snel naar onze contactpagina door op onderstaande button te klikken. U vindt daar onze contact gegevens en ook kunt u daar uw vraag middels het formulier aan ons stellen

contact met ons

Onze contactgegevens:

Adres Trawlerweg 10

Postcode en Woonplaats 3133 KS Vlaardingen

Telefoon +31104350541

E-mail info@duocar.nl


Openingstijden:

Maandag – Donderdag 07.00 – 17.30 uur

Vrijdag 07.00 – 15.30 uur

Zaterdag 07.00 – 12.00 uur

Zon- en feestdagen gesloten